Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Heeft u nieuws of een persbericht, dan kan u dat gratis laten publiceren op Automation-Magazine.be!

Productlanceringen, vacatures, videolinks, white-papers, bedrijfsprofielen en de aankondiging van opleidingen, events en beurzen zijn betalend.

Het bedrag voor de publicatie van een productlancering, vacature of white-paper bedraagt 110 euro per landstaal (ex BTW). Bij de berichten verschijnt er onderaan een link naar uw website. Deze berichten blijven in hun desbetreffende categorie staan wat interessant is voor de zoekmachines. Aankondigingen van opleidingen, events en beurzen kosten 60 euro euro per landstaal (ex BTW) en worden automatisch in de digitale agenda van de website gezet.

U kan voor deze vorm van content marketing contact opnemen via publiservice@automation-magazine.be

Bedrijven kunnen zich voorstellen in de tweetalige directory op de website. De basisgegevens van elk bedrijf worden gratis opgenomen in deze lijst. U kan deze service echter uitbreiden door een volledig bedrijfsprofiel met informatie over uw bedrijf, uw diensten en/of producten en de gegevens van uw vestigingen en/of specifieke contactpersonen. Hiervoor moet slechts één keer 2.450 euro (ex. BTW) worden betaald want dit bedrijfsprofiel en uw logo blijven permanent (voor een periode van 5 jaar) in de directory van de website staan.

Automation-Magazine.be werkt eveneens met reclamebanners. Voorts kan u kiezen voor een partnership-formule. Uw logo prijkt dan één jaar lang op de homepagina van Automation-Magazine.be en al uw informatie is met prioriteit op de website welkom. Gelieve hiervoor contact op te nemen via publiservice@automation-magazine.be en wij bezorgen u graag de recentste advertentietarieven.

Klik hieronder op de cover van het Mediadossier 2021 Automation Magazine voor meer info over onze thema's en reclametarieven:

dossiermedia25

Ons postadres is:

AUTOMATION MAGAZINE

tav Magenta Uitgeverij 

Designcenter De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 Antwerpen

www.magenta-uitgeverij.be

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina