Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Automation-Magazine.be is een initiatief van InduMotion vzw en wil de Belgische industrie en industriële KMO’s op de hoogte houden van alles wat er leeft in de technische sector. Wij publiceren nieuws, persberichten, opinies, duiding en studies over producten, diensten en technologieën.

Automation-Magazine.be wordt samengesteld door Magenta Uitgeverij. Heeft u een vraag, opmerking of suggestie of wil u meewerken aan deze website, dan kan u ons contacteren via info@automation-magazine.be. Wij verwelkomen  experts die hun kennis over een specifiek facet inzake technologie of industrie willen delen. Automation-Magazine.be steunt ook alle initiatieven die de appreciatie voor het technische beroep bevorderen.

U kan ons via redactie@automation-magazine.be nieuws bezorgen, want interessant technisch nieuws en persberichten uit de industrie worden gratis op onze website gepubliceerd.

Productlanceringen, vacatures, videolinks, white-papers, bedrijfsprofielen en de aankondiging van opleidingen, events en beurzen zijn betalend. Klik hiervoor op MEDIADOSSIER 2024.

 

Ons postadres is:

AUTOMATION MAGAZINE

tav Magenta Uitgeverij

Designcenter De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 Antwerpen

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina