Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De 'Marvellous Machines'-campagne van IMI Norgren was tijdens de afgelopen editie van Hannover Messe 2017 een groot succes.

Duizenden bezoekers bezochten de IMI Precision beursstand en maakten kennis met vier nieuwe productlijnen.

IMI Precision Engineering lanceerde de Man’s Marvellous Machines campagne wereldwijd. In de campagne staan de innovatieve producten van IMI en hun toepassingen centraal.

Man’s Most Marvellous Machines laat de uitgebreide kennis en producten zien van IMI Precision Engineering op het gebied van pneumatische en Fluid Control technologieën. Het laat ook zien hoe IMI Precision Engineering gespecialiseerde support en producten leveren aan klanten, die te maken hebben met de meest veeleisende engineersuitdagingen.

IMI Precision Engineering heeft een speciale website ontwikkeld waar klanten interessante case studies vinden.

Mark Stevens, European Marketing Director van IMI Precision Engineering: ‘De lancering van Man’s Most Marvellous Machines is het resultaat van maanden onderzoek en planning. Wij weten dat onze klanten enthousiast zijn over hun producten en wij willen laten zien hoe machines onze wereld hebben veranderd. Wij werken samen met onze klanten om tot oplossingen te komen die tot de verbeelding spreken. Onze klanten hebben inspirerende engineers en wij zijn ook trots op onze in-house engineers. Zij hebben de kennis en ervaring van de industrie, en zijn toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe hoogkwalitatieve producten die de activiteiten van onze klanten helpen te verbeteren.’

www.mostmarvellousmachines.com/nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina