Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

ACE gasveren beveiligen roerwerk voor hoogwaardig gietmateriaal.

Het Duitse bedrijf Schleugenpflug AG, aanbieder van hoogwaardige doseersytemen, ontwikkelde een nieuw roerwerk voor vaten met een inhoud van 200 liter. Voor de beveiliging van de installatie koos het bedrijf voor industriële gasveren van ACE Stoßdämpfer. 

Het bedrijf Scheugenpflug uit Neustadt an der Donau ontwikkelde een nieuw roerwerk voor 200 liter vaten waarmee sensibele en vochtgevoelige giethars kan worden verwerkt. Het roerwerk is, naast het op temperatuur brengen en roeren van de hars, ook geschikt voor complexere bewerkingen zoals het direct in het vat en onder vacuüm verwerken van giethars zonder luchtbelletjes.

Het roerwerk is voorzien van een speciale klok, die in zijn geheel boven het 200 liter vat hangt. Bij het uitvallen van de pneumatiek bestaat er een risico op schade aan de complete constructie en aan het vat. Om de procesveiligheid van de installatie te waarborgen, is gebruik gemaakt van industriële gasveren van ACE Stoßdämpfer uit Langenfeld. Een gasdrukveer van het type GS-40-1000-AA-2500N houdt bij uitgeschakelde pneumatiek het roerwerk met de innovatieve klok veilig in positie.

ACE beschikt over industriële gasveren met een diameter van 8 tot 70 mm en krachten van 10 tot 13.000N. Een van de bijzonderheden van deze industriële gasveren is dat ze individueel met stikstof kunnen worden gevuld, waardoor ze optimaal kunnen worden aangepast.

www.ace-ace.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina