Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Van 18 t/m 23 september 2017 presenteren fabrikanten van productietechnologie uit de hele wereld op de EMO Hannover 2017 ‘Connecting systems for intelligent production.’

De belangrijkste beurs ter wereld voor metaalbewerking toont het volledige spectrum van de moderne metaalbewerkingstechniek, die het hart van alle industriële productie is.

Voorgesteld worden de nieuwste machines en efficiënte technische oplossingen, productbegeleidende dienstverlening, duurzaamheid in de productie en nog veel meer.

Hoofdthema's tijdens de EMO zijn verspanende en omvormende gereedschapsmachines, productiesystemen, precisiegereedschappen, geautomatiseerde materiaalstromen, computertechnologie, industriële elektronica en toebehoren.

De vakbezoekers van de EMO komen uit alle grote industrietakken, zoals machinebouw en assemblage, automobielindustrie en toeleveranciers, lucht- en ruimtevaarttechniek, fijnmechanische en optische industrie, scheepsbouw, medische techniek, gereedschap- en vormenbouw, staal- en aluminiumconstructie.

De EMO Hannover is het belangrijkste internationale ontmoetingspunt voor productietechniek wereldwijd. Naar de EMO Hannover 2013 kwamen ruim 2.130 exposerende bedrijven en circa 143.000 vakbezoekers uit meer dan 100 landen.

EMO is een gedeponeerd merk van de Europese Vereniging van Gereedschapmachinefabrieken CECIMO.

http://www.emo-hannover.de/home

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina