Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Rittal, wereldspeler op het vlak van behuizingstechniek en IT-infrastructuur, biedt met de air diverter een nieuwe, doordachte oplossing voor gerichte luchtgeleiding.

Wanneer er door onvoldoende ventilatie of koeling hotspots ontstaan in een behuizing, kunnen elektronische componenten oververhit raken of zelfs uitvallen. De nieuwe air diverter of luchtstroomgeleider, die zonder gereedschap eenvoudig achteraf kan worden gemonteerd op bestaande Rittal-koelaggregaten, helpt dit voorkomen.

In het ideale geval komt koude lucht tot in elke hoek van de behuizing, en dan vooral waar hotspots zijn. In de praktijk is dat helaas niet altijd de regel. Gerichte koeling van de vermogenselektronica is nodig voor een stabiele werking op lange termijn. Met de nieuwe luchtgeleiding voor koelaggregaten biedt Rittal een accessoire dat aan deze eis voldoet.

Plug-and-play

Dankzij de gereedschapsloze plug-and-play montage kan de luchtgeleiding eenvoudig aan het koelapparaat worden bevestigd. Bovendien kan hij flexibel naar links, rechts, boven of onder worden uitgelijnd. Zelfs apparaten die al geïnstalleerd en in gebruik zijn, kunnen in een handomdraai achteraf worden uitgerust met het accessoire. Dankzij de geringe inbouwdiepte is er ook geen ruimtegebrek.

De luchtgeleider lost op die manier problemen met de klimaatregeling in de behuizing eenvoudig en praktisch op. Het kunststof accessoire-element is verkrijgbaar voor koelaggregaten in plaatstaal, roestvrij staal en chemisch bestendige versies van 1 kW tot 5,8 kW.

www.rittal.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina