Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open Vld) sprak in Kortrijk tijdens de zevende editie van Indumation zijn steun uit voor de Belgische maakindustrie.

Niettegenstaande het boerenprotest en de bijhorende wegblokkades en files, bezochten opnieuw honderden technici, ingenieurs en ondernemers de driedaagse beurs Indumation 2024 in de Kortrijkse Xpo-hallen.  

Tijdens de tweede dag van de industriebeurs werd door Agoria een debat georganiseerd over hoe Belgische bedrijven en overheidsinstellingen kunnen samenwerken om onze maakindustrie te versterken. Zo luidde ook de boodschap 'Samen voor een sterke maakindustrie', die in suiker was aangebracht op de taart die de deelnemers achteraf konden proeven.

Burgemeester Van Quickenborne bracht een kort bezoek aan de beurs en benadrukte het belang van innovatie in onze maakindustrie. Aan het debat namen onder meer Jean de Bethune (POM West-Vlaanderen), Jolyce Demely (Agoria) en Pieter-Jan Deman (STAS) deel. 

Vrijdag 2 februari is het de laatste dag van de beurs: een dag waar vragen uitgebreid gesteld worden en antwoorden op maat worden beantwoord. Neem de tijd om samen één of meerdere van de  7 technologieroutes  te bewandelen die door de organisatie voor alle bezoekers zijn uitgestippeld bij de  250 exposanten  van de beurs.

www.indumation.be

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina