Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin kondigt de lancering aan van de Parker Service Master COMPACT, een krachtig apparaat dat realtime bewaking en diagnose biedt voor mobiele apparatuur en industriële hydraulische toepassingen.

Het apparaat is ontworpen met een robuuste behuizing van klasse IP65 met oliebestendige rubberen bescherming en is geschikt voor gebruik in zware omgevingen in industriële sectoren, waaronder de bouw, landbouw, spoorwegen en defensie.

Met zijn 4,3-inch aanraakscherm en aanraaktoetsenbord maakt de Parker Service Master COMPACT eenvoudige bediening en analyse van de metingen op locatie mogelijk. Parameters zoals druk, temperatuur en debiet worden in real time weergegeven en de gegevens kunnen worden geregistreerd wanneer op een toets wordt gedrukt of wanneer geactiveerd door vastgestelde signalen.Hierdoor kunnen gebruikers die systeemonderhoud uitvoeren gemakkelijk problemen identificeren voordat potentiële uitvaltijd of schade wordt veroorzaakt, waardoor ook de onderhoudskosten worden verlaagd.

Het apparaat is verkrijgbaar in drie verschillende versies, die een grotere flexibiliteit bieden voor een breed scala aan meettoepassingen. Deze configuraties omvatten een versie voor maximaal zes Parker CAN-sensoren, een versie voor maximaal 6 Parker CAN-sensoren en twee extra analoge sensoren en een versie voor maximaal vier analoge Parker-sensoren en twee extra sensoren. Alle Parker-sensoren worden ondersteund met automatische sensorherkenning. Met de meegeleverde analysesoftware, SensoWin 7, kunt u gemakkelijk gemeten gegevens uploaden voor documentatiedoeleinden.

'We zijn verheugd om de Parker Service Master COMPACT aan onze klanten te introduceren', aldus JuttaEtzkorn, Product Manager bij Parker HannifinSensoControl. 'Het apparaat combineert beproefde concepten met nieuwe technologie en innovatieve ideeën. Met zijn compacte ontwerp, gebruiksvriendelijke interface en flexibel geheugenbeheer is de Parker Service Master COMPACT een essentieel hulpmiddel voor onderhoudsprofessionals die de prestaties en betrouwbaarheid van kritieke bedrijfsmiddelen willen optimaliseren.'

De Parker Service Master COMPACT wordt geproduceerd in Duitsland en heeft een korte levertijd en een beveiligde toeleveringsketen. Het is nu verkrijgbaar via het wereldwijde distributienetwerk van Parker.

Lees meer over de Parker Service Master COMPACT op:https://ph.parker.com/nl/nl/product-list/the-parker-service-master-compact

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina