Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De nieuwe LED-signaalmastenserie "RST" van WERMA overtuigt door zijn moderne, gestroomlijnde uitstraling, uitstekende prestaties en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Het geïntegreerd design biedt niet alleen een geraffineerde en aantrekkelijke uitstraling, maar ook een homogene verlichting en optimale zichtbaarheid van de lichtsignalen in alle richtingen. De esthetische signaaltoren overtuigt ook door zijn geraffineerde kenmerken, de compacte, fijne diameter van 57 mm, de vele montagemogelijkheden en de extreem hoge beschermingsgraad IP 66 / IP 69k.

Signaaltorens in elk formaat

'We zijn verheugd dat we onze nieuwste innovatie kunnen presenteren', zegt Ralf Lattuch, Sales Manager bij WERMA Signaltechnik. 'Het toont niet alleen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie in signaleringstechnologie, maar breidt ook ons bestaand assortiment signaaltorens uit met een belangrijke productlijn in een nieuwe diameter.'

Met een diameter van net geen 60 mm is de RST signaaltoren ideaal voor kleine tot middelgrote machines, systemen, schakelkasten en apparatenbouw. 'Naast de bestaande, smalle KombiSIGN 40 en Kompakt 37 signaaltorens en onze klassieke KombiSIGN 72 en eSIGN met een diameter van 70 mm, bieden we nu de RST signaaltoren met een diameter van 57 mm - een portfolio dat niets te wensen overlaat', glimlacht Lattuch.

Rondom goed zichtbaar

Een opvallend kenmerk van de nieuwe RST LED signaaltoren is de 360° zichtbaarheid, zodat de signalen in alle richtingen goed zichtbaar zijn. Ongeacht de kijkhoek zijn de signalen duidelijk herkenbaar en zorgen ze voor een betrouwbare visuele waarschuwing.

De melkachtige koepel creëert ook een zacht maar levendig lichteffect, wat resulteert in een homogeen, aantrekkelijk lichtbeeld. Dez esthetische en toch functionele uitstraling is ideaal voor modern machineontwerp, bijvoorbeeld in de elektronicaproductie, halfgeleiderproductie, verpakkingsmachines en de voedingsmiddelenindustrie.

Veelzijdige functies en verbeterde functionaliteit.

De nieuwe RST-serie signaaltorens maakt indruk met een aantal andere hoogtepunten: De kant-en-klaar geconfigureerde zuil is verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes, verlicht in twee tot vijf krachtige segmenten en kleuren, afhankelijk van de variant. Als optie is een zoemer verkrijgbaar, die met een geluidssignaal van 90 decibel voor extra aandacht zorgt.

Dankzij de hoge beschermingsgraad IP 66 / IP 69k is de robuuste zuil ook geschikt voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen. Hij wordt aangesloten via een M12-schroefdraad (8-pins) of een veerklem.

Flexibele montage en uitgebreide accessoires

De RST signaaltoren is niet alleen veelzijdig en innovatief, maar ook ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Hij kan snel en eenvoudig worden gemonteerd, ongeacht of wand-, vloer-, plafond- of buismontage vereist is. Hij kan worden bevestigd aan kleinere machines, systemen en apparaten of aan schakelkasten of muren. Hij biedt maximale flexibiliteit dankzij de verschillende montagemogelijkheden en het uitgebreide assortiment accessoires.

De nieuwe RST signaaltoren van WERMA is de juiste oplossing voor elke specifieke eis, zonder afbreuk te doen aan zichtbaarheid of stabiliteit. 

www.werma.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina