Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Getac, fabrikant van robuuste computeroplossingen, presenteert zijn nieuwste technologische ontwikkelingen voor de auto-industrie van 10 tot 14 september op Automechanika 2024, in Frankfurt.

Getac toont onder andere de onlangs gelanceerde en ‘s werelds eerste AI-ready robuuste S510 laptop, samen met andere nieuwe en innovatieve totaaloplossingen voor verhoogde productiviteit en efficiëntie binnen deze sector.

Getac is een alles-in-één leverancier van robuuste laptops, tablets en softwareoplossingen, speciaal ontworpen voor veeleisende toepassingen binnen de auto-industrie. Getac-producten worden wereldwijd al door meer dan 25 automerken en onafhankelijke werkplaatsen gebruikt. De nieuwste modellen en softwareoplossingen ondersteunen AI-toepassingen die zijn ontworpen om productiviteit en efficiëntie te verhogen. Van voertuigdiagnose, het opzoeken van technische informatie, ADAS-kalibratie en EVHC tot ontwikkeling en productie of logistiek: Getac-producten bieden een betrouwbare, krachtige en veilige basis voor snelle, stabiele processen, terwijl ze de levensduurcyclus beperken en de ROI verhogen. Getac’s robuuste AI-computeroplossingen verminderen niet alleen uitvaltijd, wat resulteert in hogere werknemersproductiviteit en meer efficiëntie, maar ze voeren ter plaatse ook gegevensanalyse en -verwerking uit en bieden realtime mogelijkheden voor besluitvorming.

Russell Younghusband, Global Automotive Director van Getac Technology GmbH: ‘Getac's leidende rol in de ontwikkeling van innovatieve en op maat gemaakte integratieoplossingen helpt de processen binnen de auto-industrie te optimaliseren en gebruikerstevredenheid te verbeteren. Getac biedt deze veeleisende sector geavanceerde AI-ready robuuste computeroplossingen die de ontwikkeling van digitale transformatie ondersteunen’. 

Getac’s robuuste producten zijn niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook toekomstbestendig en combineerbaar met een groot aantal specifieke accessoires, randapparatuur en software die gebruikers helpen om in diverse toepassingen in de auto-industrie de apparaten zo breed mogelijk in te zetten, inclusief voor reparatiediensten na verkoop en onderhoud.

Met het aanbieden van de laatste AI-ready robuuste computeroplossingen is Getac opnieuw voorloper binnen de industrie en blijft zich plaatsen als een betrouwbare partner voor de meest toonaangevende OEM’s. Voor vragen over de bedrijfsstrategie en robuuste oplossingen, is Getac’s team van auto-experts beschikbaar bij de Getac-stand op Automechanika, van 10-14 september in hal 8.0, stand M82. 

Over Getac

Getac Technology Corporation is wereldwijd een toonaangevende leverancier van robuuste mobiele technologie en intelligente video-oplossingen, waaronder laptops, tablets, software, draagbare camera’s en videosystemen voor in de auto. Getac's oplossingen en diensten zijn ontworpen om uitzonderlijke ervaringen mogelijk te maken voor medewerkers in uitdagende omgevingen. Op dit moment bedient Getac klanten in meer dan 100 landen op het gebied van defensie, openbare veiligheid, ambulance, brandweer & hulpdiensten, nutsbedrijven, automobielindustrie, winning van natuurlijke hulpbronnen, productie, tot transport en logistiek. 

Ga voor meer informatie naar: https://www.getac.com/en

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina