Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Belgische overheidsinstellingen kunnen de komende vier jaar voor al hun vragen en benodigdheden rond gegevensopslag aankloppen bij Computacenter.

Samen met techgigant Dell Technologies heeft de internationale IT-dienstverlener de raamovereenkomst ‘File & Object Storage’ gesloten voor Smals en zijn leden. Het contract heeft een looptijd van 4 jaar, met een mogelijkheid voor verlengde ondersteuning gedurende 3 extra jaren, en heeft een maximale waarde van 147 miljoen euro. 

Computacenter en Dell Technologies hebben met Smals een raamovereenkomst ondertekend rond ‘File & Object Storage’. De IT-dienstverlener zal samen met zijn technologiepartner tientallen federale en regionale overheidsinstellingen zoals het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV), de Federale Politie en Defensie adviseren over hoe ze hun data het best opslaan en beheren.

Uitgroeien tot belangrijke speler in publieke sector

In Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk is Computacenter al jaren een gevestigde waarde in de publieke sector. In navolging van de groei in onze buurlanden, bouwt Computacenter sinds kort ook een team uit in België dat focust op deze sector. Die strategie werpt meteen zijn vruchten af. 

'De gegunde raamovereenkomst toont aan dat de juiste keuze is gemaakt om lokaal in te zetten op de publieke sector. We hebben de voorbije jaren hard gewerkt aan een specifieke strategie en de uitbouw van een ervaren team in dit domein. Ik beschouw dit contract als het officiële startschot van een duurzame relatie met de Belgische overheden waarin we hen bijstaan door hen ondersteuning te bieden bij alle IT-vragen en behoeften', regaeert ​Jurgen Strijkers, Managing Director Computacenter België.

Tandem met Dell Technologies

Computacenter zal de komende jaren met Dell Technologies een tandem vormen binnen de overheid. Beide bedrijven stellen een team van een twintigtal storage experts samen voor deze opdracht.

'We zijn blij dat we samen met Computacenter dit belangrijke akkoord mogen verzorgen. Ons team van storage engineers zal een geoliede machine vormen met de experten van Computacenter België. Samen zullen we de verschillende overheidsinstellingen helpen met hun dagelijkse storage-vragen en zullen we hun infrastructuur klaarstomen voor de toekomst', aldus ​André Willekens, Sales Director publieke sector bij Dell Technologies.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina