Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De volledige supply chain onder één dak tijdens de tweede editie van Empack Gent.

Empack Gent, het toonaangevende event in de verpakkingsindustrie, komt op 17 en 18 september 2024 voor de tweede keer naar Flanders Expo. 

Door Empack samen met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build te organiseren krijgt u in één oogopslag een overzicht van de volledige supply chain: van afvullen en verpakken tot transport en (intra)logistiek. Maar liefst 200 exposanten staan voor u klaar. 

Ervaar hoe innovatieve verpakkingsoplossingen naadloos integreren met geavanceerde logistieke processen, allemaal onder één dak! 

Wat te verwachten op Empack Gent 2024: 

1. Innovatieve exposanten: Ontmoet toonaangevende bedrijven en start-ups die de nieuwste technologieën en producten presenteren die de verpakkingsindustrie transformeren. Van duurzame verpakkingsmaterialen tot geavanceerde automatiseringsoplossingen, er is voor elke professional iets te ontdekken. 

2. Lezingen en workshops: Leer van de besten in de industrie met onze reeks boeiende lezingen en hands-on workshops. Deskundigen delen hun inzichten over actuele trends, marktontwikkelingen en de toekomst van verpakkingsinnovatie. Onderwerpen variëren van ecommerce tot duurzaam verpakken. 

3. Netwerkmogelijkheden: Empack Gent biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, leveranciers en klanten. Breid uw professionele netwerk uit en ontdek nieuwe zakelijke mogelijkheden tijdens de verschillende netwerksessies en after-hour events. 

4. Interactieve zones: Bezoek de speciale zones en de Sustainability Track, deze begeleide route biedt u de mogelijkheid om te leren over een scala aan milieuvriendelijke producten en diensten die worden tentoongesteld door exposanten die zich inzetten voor duurzaamheid. 

Speciale zones: 

- Partner Village: Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor u klaar met gericht advies. Ze luisteren graag naar uw uitdagingen en noden, en vertalen deze naar oplossingen. 

- Service Pack Pavilion: Op zoek naar outsourcing partners? Of u nu uw verpakkingsactiviteiten wilt uitbesteden of op maat gemaakte verpakkingsoplossingen nodig hebt, onze exposanten kunnen u helpen om uw verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

 - E-commerce zone: De groei van online winkelen vereist innovatieve verpakkingen en bezorging, met een focus op personalisatie, technologie & AI, en het voldoen aan hoge klantverwachtingen voor snelle levering en eenvoudige retours. Ontdek hier aanbieders die u kunnen helpen met uw uitdagingen op e-commerce. 

- Pack Studio: Ontdek de toekomst van verpakken in onze Pack Studio – een galerij die de nieuwste innovaties in de verpakkingssector tentoonstelt. Een must-visit voor iedereen die voorop wil blijven en de laatste trends in de industrie wil ontdekken. 

- Job Day: Samen met Transport & Logistics wordt de Job Day georganiseerd tijdens Empack. Ben je gepassioneerd door de sector en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de Job Day dé plek waar u moet zijn. 

- Co-working space: Even snel mailen, uw presentatie finetunen, of gewoon in alle rust werken? Dit kan in onze co-working space. De perfecte plek om u te concentreren, te connecteren, en te creëren. 

Registratie & toegang 

De toegang tot Empack Gent 2024 is gratis voor bezoekers die zich vooraf registreren via onze website. Met 1 ticket krijg je toegang tot de drie beurzen: Empack, Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build. 

Bezoek www.empack.be om u in te schrijven. 

 

Empack Gent - Flanders Expo

Dinsdag 17 september: 10.00u – 18.00u 

Woensdag 18 september: 10.00u – 17.00u 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina