Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De WoTS 2024 beurs zal plaatsvinden van 24 tot 27 september 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

De World of Industry stelt je voor aan 150 technologie leveranciers.

Onder het dak van de Jaarbeurs Utrecht presenteren zij concrete oplossingen en de laatste ontwikkelingen. Maak je eigen selectie uit het uitgebreide seminarprogramma. Thema’s als aandrijftechniek, robotisering en cybersecurity zijn een kleine selectie uit het totaalaanbod.

Traditiegetrouw biedt de World of Industry, Technology & Science ook een podium aan voor opkomend talent. Het Studenten Innovatie Plein is een paviljoen waar studententeams trots hun projecten live presenteren. We geven je alvast een voorproefje:

  • AeroDelft is een studententeam van de TU Delft met één missie: bewijzen dat emissievrije luchtvaart mogelijk is door te pionieren met elektrische vliegtuigen op vloeibare waterstof.
  • Project SOLID is een ambitieus studententeam van de Technische Universiteit. Met 25 interdisciplinaire studenten creëren ze een ecosysteem voor ijzerbrandstoffen als circulaire energiedragers.
  • Eco-Runner Team Delft is een multidisciplinair studententeam van de Technische Universiteit Delft. 24 studenten wijden zich een jaar lang aan het ontwerpen, bouwen, testen en racen van de meest efficiënte waterstofauto ter wereld.

En er is meer. Bezoek de website voor een overzicht van het vierdaagse programma en schrijf je in. We verwelkomen je graag op de WoTS 2024!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina